23 mai 2007

Trenta what?

Poza zilei. Cu drag, de la Trenta...










Asta inseamna sa nu-ti platesti soferii? :)

20 mai 2007

Bucharest Ring 2007: galerie foto

Echipat cu un EOS 350D si un obiectiv Sigma 70-300 DL (despre care voi scrie mult de acum inainte), am mers astazi la Bucharest Ring 2007.
Pozele le gasiti aici.

Voi reveni asupra evenimentului.

19 mai 2007

Ad'Or 2007


Astazi am dat o fuga pe la Ad'or, la seminarul lui Jurg Aemmer, Creative Director - Euro RSCG Zürich si membru in juriul Ad'Or 2007.

Prezentarile in fata unui public nu sunt punctul sau forte. Feedback-ul: doar 2 intrebari la final, dintre care una a mea.

Dupa conferinta, am discutat cu el pentru ca mi se parea interesanta engleza lui. Insa el nu a fost prea interesant, din cauza ca era obosit/plictisit. Nu cred ca i-a placut in Romania.

Cat despre organizare, nota 10. Fetele de la BMG mi-au facut in 2 minute un badge. Thanks!

Rapid parafeaza retrogradarea Ceahlaului

O furtuna a zguduit capitala inainte de Rapid - Ceahlaul. Cu doua etape inainte de final, moldovenii mai aveau doar sanse teoretice de a se salva, aflandu-se la 6 puncte in spatele Farului.

Rapid lupta doar pentru mentinerea locului 4. Departe de obiectivul fixat inaintea sezonului. Daca nu castiga Cupa Romaniei, vor putea sa joace in Cupa Intertoto.

Golurile giulestenilor au fost marcate de Ionel Ganea ('16), Zicu ('28), Maldarasanu ('60) si C. Lazar ('81), in timp ce nemtenii au modifcat tabela in minutul 42, prin Cebotaru.

La meci au asistat aproximativ 1000 de spectatori care au infruntat ploaia torentiala din primele minute. Acestia au fost aproape de favoritii lor, desi si-au exprimat nemultumirea prin afisarea unui banner adresat antrenorului: "Drum bun, Razvanel!" Pe toata durata meciului, acestia l-au aclamat pe Adrian Iencsi, dedicandu-i un alt doilea banner: "Iencsi, unicul capitan".

Primei reprize nu i-a lipsit foarte mult sa semene cu cea din meciul cu Otelul. Dupa ce au condus cu 2-0, giulestenii au fost aproape egalati, insa evolutia buna a lui Minca a mentinut avantajul formatiei gazda. De remarcat prestatia lui Dejan Rusmir, mijlocasul Ceahlaului dovedindu-se un jucator de clasa. Cred ca vara aceasta va face pasul catre o formatie din prima liga.

Valentin Badoi, un jucator care niciodata nu a dat bataie de cap statisticienilor, fiind cunoscut pentru constanta sa, a fost inlocuit la pauza de catre Emil Dica. Nu a fost vorba de o accidentare. Poate fi considerat un eveniment pe final de campionat.

Rapid isi asigura locul 4, iar Ceahlaul se pregateste sa revina in Liga 2. Ambele echipe termina campionatul cu capul plecat deoarece nu si-au atins obiectivele. Rapid a tintit podiumul, iar Ceahlaul isi propusese un loc la mijlocul clasamentului.

Formatiile:

Rapid: 32. Minca - 23. M. Constantin, 24. Maftei, 21. Sapunaru - 9. Badoi (10. E. Dica '46), 18. N. Grigore (15. C. Lazar '66), 17. Maldarasanu, 14. Perja - 29. Buga, 7. Zicu - 19. I. Ganea (27. I. Mazilu '46).

Ceahlaul: 1. Multescu - 20. Nohai, 6. Iftimie (2. D. Cristescu '56), 24. Forminte, 8. Barna - 26. Banuta, 19. C. Ilie (21. Fl. Macovei '69), 17. I. Enache, 25. Rusmir - 14. Vrajitoarea (10. T. Popa '80), 3. Cebotaru. Antrenor: Aurel Sunda.

Radu Restivan, Sport365.ro

14 mai 2007

Reorientare blog

In ultimele luni am postat foarte multe articole despre sport. Pentru mine sunt interesante, dar asta nu-i un jurnal personal. Scriu pentru voi.

Astept sugestii. Ce v-ar placea sa cititi?

Grey's anatomy

La fel de incantat am fost la inceput si de Prison Break. Dar cu Grey's anatomy am o presimtire buna. Nu ma va plictisi si nu o va lua pe carari ciudate.

Despre ce e vorba? Sunt cativa interni la un spital din Seattle. Ce-i frumos? Toate legaturile care se creeaza intre ei. Dar si cum descopera impreuna viata din spital, cu bune si cu rele.

Grey cu Drake (sau dr. Shepperd), Yang cu Burke, Izzie si Karev. Dar si alte posibilitati. Nu-i un joc stupid. Imi place de Grey si dr. Shepperd. Am vazut doar 5 episoade pana acum si ei au evoluat frumos. Din pacate, stiu cateva amanunte din seriile urmatoare. Dar tot voi urmari naiv urmatoarele episoade.

Cum suna: "Operatie pe creier? Cum sa ratez asa ceva?"

Serialul care imi va incanta noptile pentru o buna perioada de timp de acum inainte.