12 sept. 2007

Poze concert NOFX si review / 11.09.2007, Bucuresti

Marti seara, 11 septembrie 2007, a avut loc concertul NOFX din Romania. Acesta s-a tinut pe amfiteatrul Mihai Eminescu din cadrul Complexului Lia Manoliu din Bucuresti.

Cine sunt NOFX? Pe scurt, cea mai populara trupa de punk rock din toate timpurile. Membrii formatiei sunt: Fat Mike, El Hefe, Eric Melvin si Erik Sandin.

In deschidere, au cantat: EMIL, CTC, OCS si PCC. Din cauza programului de la munca, nu i-am prins decat pe EMIL.

Totusi, baietii de la OCS au ramas la spectacol pentru a-i urmari pe NOFX. L-am felicitat pe Dan Amariei pentru ziua lui, desi a venit putin cam tarziu urarea, dar tot s-a bucurat.

NOFX au fost tare simpatici. Au un umor foarte bine dezvoltat, pacat c-au facut misto de Romania. Dar asta e, se mai intampla. Intre melodii mai bagau cate o gluma, ceva fun. Au stiut baietii se faca show. :)

Publicul a fost pe masura. S-a plonjat in multime si unii s-au luat la bataie cu baietii solizi de pe acolo. Tare a fost cand un fan s-a dus la unul dintre baieti, s-a pus in genunchi la picioarele lui si l-a pupat! De fapt, nu prea a stat in genunchi, mai degraba se tara pe jos :)) Apoi a incercat si o tipa ceva asemanator, dar au zburat-o baietii de la paza una-doua.

In continuare, poze cu EMIL, NOFX si publicul. Enjoy! (Radu Festival is back)


NOFX - poze in exclusivitate pentru Romania










EMIL








Publicul




4 comentarii:

Anonim spunea...

deci te urasc, teurasc si iar te urasc! numai eu n-am fost la nofx :(((

skalorifer spunea...

hello
sper Ca am dat bine si tu esti acel radu Care mia lasat idu pt Ceva poze
ma poti ajuta cumva in legatura Cu asta?
mersi
skalorifer

Kiaviseaza spunea...

uite-ma acolo! uite-ma acolo! ba nu... pfumf! :-|

Anonim spunea...

da de bataia de dupa, stii? eh, pai nu mare lucru, doar ca toata strada era pe jos dupa ce un grup de vreo 30 de insi imbracati in negru si rasi in cap au inceput sa imparta pumni, picioare, tuturor celor care ieseau de la concert. din fericire am scapat cu bine. politia era la 50m si nu a intervenit. neonazi blows tare! "what have they done to the earth?", zicea un mare poet.