21 apr. 2008

Prieteni pe motoare :)

Iar au trecut vreo patru luni de cand n-am mai scris pe blog. Toata lumea mi-a gasit pufuletii si au balosit la ultimul post si mi-am zis ca ar fi pacat sa pun altul nou.

Dupa o saptamana minunata in Croatia, unde am profitat de ocazia pe care FCRP mi-a oferit-o, de a participa la un curs international pe tema "Inclusion / Exclusion" (in the UE), am revenit in Bucuresti, la munca si la facultate. Referitor la curs, o sa revin cu un post peste cateva zile.

Ajung luni la facultate (n.r azi :))) si-mi intalnesc o parte din colege: Ioana, Ruxi (stii atat de bine sa ma cumperi cu o ciocolata!), Sabrina si Mara. Toate zambitoare si frumoase ca primavara. O incantare sa am astfel de colege. Si bine-nteles ca nu-i vorba doar de haine. :)

Apoi au venit, pe rand, Patricia, Roxana, Anca. Si ma gandeam ca a trecut ceva vreme de cand n-am mai stat cu totii impreuna. Adaugam si pe Ingrid care lipea afise prin facultate, pe Raluca si pe Corina si obtinem echipa completa.

Pe motoare e deja cald si numai bine de o bericica, asa ca ne-am cuibarit acolo pana la ultimul metrou. Ca pe vremuri. Mi-era dor de voi.

Iar daca Patricia se indura sa-mi dea cateva poze facute la facultate, o sa vada toata lumea curcubeul de culori. :)



3 comentarii:

schioana spunea...

Michiri Chichiri, si noi te iubim :) o sa iti aduca iepurasul ceva frumos!
pupici!!

Anonim spunea...

Si mie imi plac motoarele.I wish i have one.One day.

Anonim spunea...

vroiam sa spun ca si eu m-am intalnit cu mara azi, dar apoi m-am uitat la data.
E misto la facultate, ar trebui mers mai des :P