4 dec. 2006

Ineficienta Rapidului sau seara magica a lui Guso?

Intr-o forma de zile mari, portarul echipei Pandurii Targu-Jiu si-a adjudecat titlul de "Cel mai bun jucator al meciului" in urma prestatiei din aceasta seara. Maldarasanu, Zicu, Moldovan si Lazar au fost doar cativa din cei care l-au pus la grea incercare pe goalkeeper-ul oaspetilor. Insa a fost seara lui, un singur sut reusind sa-l invinga.

Pentru acest punct colegii trebuie sa il cinsteasca, pentru ca merita. Insa nu este numai meritul lui. Am urmarit cu atentie reluarile televizate si am observat, cu parere de rau, ca a fost offsaid la golul din minutul 93.

Totusi ma intreb daca Rapidul nu merita cumva acest gol. Cand te joci cu ocaziile in felul in care au facut-o ei, parca un astfel de sfarsit de meci este ca o nuia altoita bine pe spatele jucatorilor visinii. Dar si a antrenorului, care, inca o data, nu si-a facut bine treaba (incep sa ma conving din ce in ce mai mult ca intr-adevar este un foarte bun prieten cu jucatorii, nicidecum cineva superior lor).

In prima repriza Pandurii nu au reusit nici macar un sut pe poarta, iar portarul giulestean a privit, plictisit, desfasurarea partidei. Abia dupa marcarea golului de catre singurul australian din lotul Rapidului, Ryan Griffiths, oaspetii au inceput sa atace foarte firav, parca nu-si doreau nici macar un punct. Vazand acestea, giulestenii au tot presat defensiva adversarilor, insa fara nici un rezultat. S-au petrecut doua faze dubioase la Buga si Zicu, primul fiind oprit din pozitie regulamentare, iar in cazul celui de-al doilea se putea acorda lovitura libera deoarece a fost vizibil tras de tricou. Raman pe pozitie si sunt ferm cand spun ca in fotbal exista greseli de arbitraj si nu trebuie acuzat nimeni pentru asta.

Cum numai in meciurile de pomina se intampla asa ceva, in minutul 90+3 are loc marea surpriza. Zoicas prelungeste o minge venita de la un coechipier, iar Vintilescu fructifica ocazia. Sec. 1-1.

Imediat rapidistii protesteaza, chiar il asalteaza pe central, dar scorul final de pe tabela a ramas egal. Doua puncte importante pierdute de Rapid, care isi asigura un confortabil loc trei, foarte departe de asteptarile de dinaintea acestui sezon.

George Copos a promis schimbari. Va schimba ceva ?

Sursa : Sport365.

Niciun comentariu: