9 ian. 2007

Dinamo isi modifica stadionul. Va fi unul european.

In urma declaratiilor lui Viorel Duru, reiese faptul ca Dinamo ar putea juca in toamna in grupele Ligii Campionilor chiar pe terenul de pe Stefan cel Mare.

Nu vreau sa pun accentul pe statistica, ci vreau sa subliniez faptul ca oficialul federatiei este convins ca Uefa va lua o decizie pozitiva in favoarea dinamovistilor daca se vor observa eforturi intense pentru modernizarea stadionului. Asadar forul european este dispus sa faca concesii pentru o tara mai putin dezvoltata si care abia a aderat la Uniunea Europeana in cazul in care aceasta se va stradui indeajuns de mult.

Este nevoie de 15 mil. EUR pentru modernizarea completa a stadionului, insa punctele cele mai importante pe ordinea de zi sunt :
- acoperirea a cel putin 75% din locurile stadionului.
- construirea unei parcari decente (se cunoaste aceasta problema la stadioanele din Romania).
- grupuri sanitare.

Mai sunt cateva aspecte importante, insa cele precizate mai sus vor fi cel mai greu de rezolvat.

Ca idee generala, salut initiativa Uefa de a mai accepta micile scapari ale unei echipe din Romania, doar pentru ca aceasta sa poata juca pe stadionul propriu in grupele Ligii Campionilor.

2 comentarii:

Anonim spunea...

bine ar fi toate sa-si faca stadion de Champions League...asa va fi mai usor si pentru noi sa gazduim un turneu de Campionat European...

Radu Restivan spunea...

Hehe, vise un Campionat European.

De ce te gandesti la asta, doar pentru ca ar fi singura sansa sa mai participam la unul ? :D