9 ian. 2007

Ladislau Boloni la Rapid ?


Desi reusise sa ne convina pe toti ca si-l doreste in continuare pe Razvan Lucescu la Rapid, George Copos ne-a dovedit, din nou, ca nu poate sta locului. Sau mai corect spus, nu-si poate tine cuvantul.

In ultimele zile a purtat discutii cu fostul antrenor al lui AS Monaco, Ladislau Boloni, caruia i-a propus un salariu anual de 300.000 EUR, ceva mai mult decat dublul salariului lui Razvan. Si nu numai ca i-a facut o oferta, insa il cauta cel putin o data la doua zile la telefon pentru a-l convinge sa vina in Romania. Boloni insa trebuie sa se gandeasca foarte bine, deoarece si-a propus sa antreneze un club de liga secunda din Anglia si nu este convins sa renunte la el pentru altul din Romania.

Daca accepta, Boloni va semna cu Rapid pana in vara lui 2010.

Pana atunci, cred ca Razvan Lucescu va incepe sa se simta ca Vicente del Bosque. Va amintiti ca antrenorul care a facut performanta cu Real Madrid a pornit de la stadiul de antrenor interimar (dupa plecarea lui John B. Toshack) si asa a fost considerat aproape intreaga sa cariera. Razvan Lucescu, desi este antrenorul principal al echipei Rapid, este tratat ca un interimar.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Radu, Razvan e departe de performantele lui del Bosque. Oricum, eu cred ca sunt doar zvonuri. Va ramane pana in vara si atunci se va trage linie.