1 feb. 2007

Ce se mai intampla la Rapid ?

Sezonul sta sa inceapa, desi Rapid nu va disputa prima etapa pe teren propriu. Surse
interne afirma ca este posibil ca partida sa se desfasoare la Ramnicu-Valcea. Se vehicula si varianta Craiova, dar se stie ca rapidistii nu sunt deloc apreciati acolo. Totusi, in lotul echipei se afla un jucator care si-ar fi dorit sa joace acolo : Ionut Rada.

In afara de transferul lui Ionel Ganea, Rapidul nu s-a implicat pe piata transferurilor in aceasta iarna. De curand a sosit brazilianul Marcelo, insa Copos este ferm pe pozitii si afirma ca nu va ramane la o echipa care-si doreste sa joace in Champions League. Motivul ? A fost adus tocmai din liga a IIIa braziliana. Totusi, sper sa nu aiba soarta lui Andrey si sa se intoarca sanatos.

Intotdeauna am fost de parere ca este mult mai bine pentru Romania ca echipele puternice (Dinamo, Poli, Rapid, Steaua) sa investeasca in jucatori tineri din centrele de juniori ale propriilor cluburi. Sau daca momentan nu au ce alege de acolo, sa investeasca in dezvoltarea acestor centre. Voi reveni la aceasta problema intr-un articol viitor.

Indragostit de banca de rezerva din cauza prestatiilor neconvingatoare, dar si din cauza accidentarilor, Lucian Burdujan este aproape de a semna cu FC Arges. Singura conditie este sa se refaca la timp pentru a putea juca. Evident, este alegerea lui daca prefera sa joace la o echipa modesta sau se distreze in capitala.

Danut Lupu revine in atentia presei cu un interviu in care-l ataca pe Ganea :
"Copos l-a adus pe Ganea ca sa-l demita pe Lucescu. Razvan stie si de asta vrea sa plece de la echipa."
De fapt, nici nu sunt sigur pe cine ataca. Pe Ganea sau pe Lucescu ? Cert este ca arunca cu venin in toate directiile. O glorie apusa, care-si doreste atentie. Oare mai este in atentia Politiei ? (Va amintiti masina cu numere false condusa de Danut ?)

Parca nu a fost nimic bun pana acum. Dar nu puteam sa inchei fara o veste buna.

Rapid se afla pe locul 66 în clasamentul all-time al IFFHS. Giulestenii au 16 puncte si se afla la egalitate cu Penarol Montevideo (Uruguay) si Tottenham Hotspur (Anglia).

Niciun comentariu: