19 iun. 2007

1 an de FCRP

Aproape am terminat primul an de studentie. O sa trag linia dupa ultimul examen si dupa petrecerea de joi.

Acum ma gandesc la altceva: cum a trecut asa de repede? FCRP-istilor, si voi simtiti la fel?

Bobocu'

13 comentarii:

Anonim spunea...

da, parca ieri eram 10 oameni la aceeasi masa si vorbeam de kant, mancam ciocolata si ne gandeam la admitere. si tot parca ieri stateam toti in curte la polizu si asteptam sa intram la examen. ahhhhh :))

Anonim spunea...

hehe...eu am alta intrebare...
cum se face ca dupa un an intreg tot mai descopar oameni f interesanti in facultatea noastra? (semn ca a trecut f repede timpul)
oricum,eu am ajuns la concluzia k, de cand cu porocesul bologna, suntem studenti muult prea putin...i wish for more...
fruntea sus, k urmeaza prima vacanta de vara ca "fecerepist" :)

Radu Restivan spunea...

Andreea, ciocolata de pe masa magica nu se va mai intoarce niciodata... :))

Ingrid, timpul nu e pierdut. A trecut un an din facultate, dar noi inca suntem tineri :D Si vorba aceea: tineri suntem, timp avem!

Anonim spunea...

repede, da.asta pentru ca se intampla o gramada de chestii in bucuresti si noi suntem avizi sa facem de toate (workshopuri, concursuri, etc.).poate e si sesiunea asta de vina, da' eu ma gandesc din ce in ce mai mult la lenevit la motoare..asa, "pentru pastrarea clipelor"

Rob spunea...

mi se pare frumos ca, intr-un fel sau altul, s-a nascut in fiecare dintre noi un "off, s-a terminat". mi se pare si mai frumos ca s-a creat un sentiment de apartenenta si spiritul de fecerepist ne-a cuprins invariabil pe toti.. DA! se termina, dar vine altul.DA! pe toti ne incearca un sentiment de nostalgie cand ne gandim la copiii din noi, care cu un an in urma invatau pe branci ca sa ajunga aici..DA! a fost frumos, este frumos, va fi frumos ;))

Andreea Mitan spunea...

Ingrid, suntem vreo 320 in anul I si eu cel putin inca nu stiu cum arata toata lumea la chip. Este probabil sa existe multi oameni interesanti printre cei pe care nu-i cunoastem. :)

Nu stiu cum simtiti voi dar eu una simt ca anul care a trecut a fost unul bun care s-a terminat repede si care promite. ;)

Alina Rădulescu spunea...

da, pare-se ca a trecut..eu inca nu ma conving. a fost un an inedit, pentru mine cel putin. nu am simtit cum a trecut, dar am simtit ca usor-usor am inceput sa cresc..cred ca ne facem copii mari! :P oricum, vorba lui ingrid, inca multi oameni interesanti de descoperit..eu pur si simplu nu ma pot vindeca de entuziasm..intr-adevar exista un micut spirit de fcrp-ist incoltit in sufletele noastre si multe chestii care se intampla si lasa in urma multe amintiri si ne leaga unii de altii...eu mai vreau! inca o portie va rog ca nu m-am saturat...(hehe!! cum o fi sa zica asta un om in sesiune!:P)

Andrei spunea...

la mine abia acum incepe sesiunea... mai am cel putin o luna de suferinta :)

Radu Restivan spunea...

Urmeaza postul de sfarsit de an, cu statistici si mult mai multe amanunte. Va astept atunci sa comentati!

Anonim spunea...

... Timp, nu fi hain
Vrem sa fim liceeni
Macar putin...
nanannana....

Ups... Am gresit cantecul, sau blogul sau anul sau NU :D

Rob spunea...

Diana...poti sa crezi ca si dupa un an de zile tot nu m-am "vindecat" de starea de dor, nostalgie, frica, speranta pe care mi-a trezit-o aceasta melodie la sf de liceu?!...este ciudat ca ador melodia asta, dar nu mai pot sa o ascult pt ca ma inunda mereu valuri felurite care aduc a ...sfarsit ;((

Anonim spunea...

@ Rob: Si mie imi e dor uneori(rareori - mai ales in sesiune) de liceu... dar asta nu inseamna ca vreau sa mai si intorc acolo. Depinde cum privim trecutul... Fiind optimista ma gandesc ca a fost ceva fain(de fapt nu prea - Liceul Traian din Constanta sux), dar ca acum e si mai fain. :) E mai frumos acum. De ce sa regreti ceva frumos, dar nu asa de frumos ca ce ai acum? :)

E ca o salata. Pui rosii, castraveti, astea... :) Toate legumele sunt faine separat, dar cand faci salaataa... hehe. Cred ca e o analogie pentru viata. Marketing. Consumator. Salata.
Iar am gresit blogul :))

smileysabi spunea...

citind post-urile voatre chiar pot spune ca s-a acutizat starea mea de nostalgie..nici eu nu simt ca a trecut un an intreg..wow..chiar sunt anu II?ciudat..nu ma simt asa MaRe..:D..totusi daca stau sa ma gandesc la cunostintele acumulate parca am capu de doua ori mai mare:P..
Asa ca de final ce pot spune..imi place la nebunie facultatea asta, cu profesorii ei..colegii..deja prietenii..cu materiile studiate..cu oraru ei stupid..mereu pe drumuri..dar mereu cu zambetu pe buze..DA mi-a placut..si desi ma bucur ca s-a terminat 'STRESiunea' si am intrat in vacanta..parca abia astept sa inceapa anu II..:)