24 iun. 2007

CokeLive, 23 iunie 2007, Bucuresti (The Rasmus, Prodigy, Vanilla Ice)

Totul este pe o insula mare. Buna desfasurare este asigurata de foarte multi agenti de paza. Berea e 4 lei si lumea nu bea, ca are "doar 300 ml".

The Rasmus.
Pentru cei care apreciaza genul, a fost un show reusit.

The Prodigy.
Acum vreo doi ani am vizionat o inregistrare a concertului Prodigy de la Bucuresti din 1995. Si da, am ramas prost. Mi-am zis: trebuie sa merg cand vor veni data viitoare. Genul lor nu se poate cataloga deoarece niciodata nu au vrut sa reprezinte un stil anume. Le-au fost asociate diverse influente, dar Prodigy a ramas la fel.
Maxim Reality, unul dintre membrii trupei a spus pe scena ca nu stie cand vor mai veni la Bucuresti, asa ca noaptea asta trebuie sa fie geniala.
Voodoo people, Bucharest people.
Te lasi purtat de ritm si uiti de tot ce este in jurul tau, inchizi ochii si dansezi pana la epuizare. Iar baietii stropesc publicul de doua ori. Cele mai bune picaturi de apa, mai revigorante decat orice altceva.
Keith Flint se urca pe gardul despartitor si este aclamat. Monumental.

23 iunie este o zi speciala. Anul trecut, pe vremea aceasta, Depeche Mode concertau in Bucuresti.
2006 a fost anul Depeche Mode. 2007 este anul The Prodigy.

Vanilla Ice.
El a inceput diferit. A udat publicul cu apa inainte sa-l incalzeasca. Amuzant. A facut si un pic de stand-up comedy. I-a iesit cat de cat.
Ice, ice, baby.






5 comentarii:

Anonim spunea...

Psycho,somatic addict,insane...
the pulsating rhytmical remedy ...rupere , maxim se urca si el pe gard dar rastaman era prea in spate sa vada :P:P e bataie lumea sare , e calcare in picioare ...la mai mare :D:D

Ps : asa nu o sa moara copilul niciodata !!!

muxisor

Cătălin Vieru spunea...

clar ca nu va muri niciodata copilul!! a fost demential, orgasmic, extaziatic, divin, fenomenal....inca ma intreb daca vor reveni curand pt un show doar al lor de cat mai multe ore!!! inca visez sub efectul poison..... :)

am asteptat in the shadows si nu degeaba, the rasmus nu s-au dezmintit, frumos show, superba melodia, dar prodigy raman cei mai tari!!! :D

Anonim spunea...

ai uitat sa spui despre proasta organizare cu intratul-iesitul :| in rest...prodigy au fost dementiali, iar azi...ill nino si incubus o sa rupa :D

Anonim spunea...

chiar au rupt !

Cătălin Vieru spunea...

dupa B'estival as spune ca 2007 e anul Cooper&Manson fara nicio superare, au fost de mii de ori mai tari decat The Prodigy. Imi plac si The Prodigy foarte mult insa duetul la "Sweet dreams" dintre cei doi a facut cat 10 concerte The Prodigy.