26 mar. 2007

Ikea, Bucuresti, Romania

Am pornit duminica spre Ikea, in cautarea unor noi obiecte de mobilier. Parcarea plina pe la ora 11, abia am gasit un loc de parcare. Probabil era din cauza bomboanelor branduite Ikea care se ofereau la intrare. Sau a steguletelor. Sau a baloanelor!

Mi-a dat impresia de salon auto. Oamenii venisera la expozitie, nu la cumparaturi. Toti cascau ochii. Overall, au produse misto. Dar ma irita faptul ca-n Romania vand mai scump ca-n alte tari.

Personalul este foarte prietenos, te indruma oricand. Mi-au placut canapelele Beddinge si scaunul Allak. Cel din urma l-am luat intr-o cutie foarte mica, m-am mirat cum a incaput. L-am asamblat in vreo 5 minute, singur. Cu un imbus si cateva suruburi din pachet. Foarte misto. Parca ma jucam cu Lego.

Mare mi-a fost mirarea sa vad ca produsele interesante nu mai erau de ceva vreme pe stoc. Pai cum, la cateva zile dupa inaugurare, sa nu ai toate produsele pe stoc? Mult prea mic depozitul in comparatie cu cererea. Daca nu remediaza urgent problema, se vor confrunta cu mari pierderi.

La iesire, iti aduci masina la zona de incarcare, pentru ca nu poti iesi cu caruciorul. Dar m-am intrebat: daca mergi singur, cum iti aduci masina acolo? Lasi cumparaturile de izbeliste? Asta in contextul in care mesajul: "Va rugam nu va lasati obiectele personale in carucioare" era difuzat la fiecare 5 minute.

Cand am plecat, se facuse coada. Mare.

Niciun comentariu: