17 mar. 2007

Sange si fotbal: FC Vaslui - Rapid 1-1

Nu este intamplatoare topica din titlu. La Vaslui s-au repetat evenimentele de anul trecut. Inainte de startul partidei, grupurile de suporteri s-au luat la incaierare, cateva masini au fost avariate si fortele de ordine au trebuit sa intervina de urgenta.

Pentru a sustine inceputul furibund al meciului, suporterii au inceput sa arunce cu scaune dintr-o tribuna in alta.

Partida nu a suferit la capitolul faze de poarta, Coman si Haisan fiind incercati in nenumarate randuri.

Aflat in forma buna, Zicu creeaza o faza in minutul 61, cand dribleaza toti jucatorii din careul vasluian, apoi ii paseaza perfect mingea lui Ionut Mazilu, care indeplineste o formalitate, marcand pentru 0-1. Spre finalul meciului, este eliminat Panait de la Vaslui. In mod normal, bucurestenii trebuiau sa se impuna sau sa-si mareasca diferenta.

Inconstanta este cuvantul de ordine la Rapid, iar dovada o reprezinta golul primit pe finalul partidei. Temwanjera centreaza pentru Buhaescu, iar acesta introduce mingea in plasa, chiar de langa Daniel Coman, cu 5 minute inainte de fluierul de final. Intr-un interviu acordat ulterior, Coman a declarat: "Am gresit la golul egalarii". Surse apropiate lui Victor Piturca sustin ca postul de titular in echipa nationala la meciul cu Olanda este incert pentru portarul giulestean.

CFR Cluj se instaleaza pe locul 2 si se pregateste de Liga Campionilor, dupa victoria clara de la Targu Jiu.

Razvan Lucescu incheie apoteotic: "Suntem prosti cu totii".


Articolul il gasiti si pe Sport365.ro.

Niciun comentariu: