15 nov. 2006

People picks its 'Sexiest Man Alive'


Intr-un fel nu m-a surprins prezenta lui in varful acestui top. El este George Clooney.

Bineinteles ca nu-si avea locul aici un pusti bine lucrat, ci un om trecut de prima tinerete, insa pentru care stilul este cuvantul de ordine in definirea imaginii proprii. Ajuns la 45 de ani si cu un profil pe IMDB pe care-l parcurg cu multe "page down", este posesorul unei cariere impresionante. Nu cred ca trebuie laudata cariera in acest moment, totusi.

Se pare ca Brad Pitt s-a suparat putin, ca pana acum i se zicea "Two times" pentru cele 2 premii castigate anterior (se mai precizeaza ca si Richard Gere a luat premiul de 2 ori, dar Brad Pitt e mai cu mot), iar in coasta lui a venit Clooney. Nici Brad nu e la prima tinerete pentru ca e doar cu 2 ani mai tanar decat castigatorul de anul acesta. Trebuie sa recunosc ca arata foarte bine si Brad, m-a impresionat in Snatch.

Cat despre poza atasata, n-as fi zis ca pustiul va ajunge the sexiest man alive. Congrats !

2 comentarii:

Unknown spunea...

Congrats my funky ass. E si el un macho oarecare, faptul ca a fost desemnat cel mai sexi nu inseamna nimic. De parca l-am desemnat eu...

Radu Restivan spunea...

Poate daca erai redactor la People ai fi putut sa alegi pe altcineva. Incercam sa subliniez ca People nu e o revista oarecare, se bucura de un prestigiu extraordinar.

Pe de alta parte, Clooney nu mi se pare deloc macho, ci dimpotriva, un tip chiar retras si discret. Sunt niste calitati pe care la apreciez la un barbat "de calitate".